Over ons  

Voor al uw kunststof en aluminium kozijnen en deuren, rolluiken, zonwering, voordeuren, overkappingen, serres, balkonbeglazing, lichtstraten, schuifpuien en meer kunt u bij Houben Montage terecht.


Ons bedrijfspand is gevestigd in Haelen aan Windmolenven 11. Naast onze werkplaats biedt het pand een grote showroom. Hier staan wij u graag te woord en nemen we samen met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden door.


Vakkennis, persoonlijke aandacht, service en uitstekende kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat uw opdracht tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij zullen u van begin tot eind begeleiden in het project en ervoor zorgen dat u met een gerust hart het werk uit handen geeft.


Wij, Patrick en Diëgo Houben, zijn beide al jaren werkzaam in de branche en voor lange tijd werkzaam geweest bij Bram Doensen V.O.F. In vol vertrouwen heeft de firma Bram Doensen V.O.F. het stokje overgedragen aan ons en zullen wij het vertrouwde adres blijven voor alle eerder benoemde diensten.


Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en heten u van harte welkom!


Patrick, Diëgo en medewerkers